نکات ویندوز ICDL
در این مقاله قصد داریم برخی از نکات کاربردی ویندوز ICDL را به شما آموزش دهیم.
ویندوز بحثی است که د ر ICDL به طور کامل به آن می پردازند. اما نصب ویندوز شاخه ای تخصصی از علم کامپیوتر می باشد که یادگیری آن مزایای فراوانی دارد. وب سایت آموزشی زراوند پلاس به طور کامل درباره آموزش نصب ویندوز پرداخته است.
ابتدا شما را با اصطلاحات نمونه سوالی ICDL ویندوز آشنا می کنیم. زمانی که شما سیستم را روشن می کنید ویندوز سیستم عامل بالا می آید. صفحه ای که بعد از بارگذاری به شما نمایش داده می شود Desktop می گویند.
دسکتاپ یا میز کار دقیقا مثل میز کار واقعی می ماند که شما به راحتی می توانید فعالیت ها و برنامه های خود را بر روی آن قرار دهید.
در سیستم عامل ویندوز به هر کدام از نماد ها یا اشکال گرافیکی که بر روی دسکتاپ نمایان می شود و نشان دهنده یک فایل یا یک برنامه هستند ICON می گویند.
در ویندوز به نواری که در قسمت پایین قرار دارد TaskBar یا نوار وظیفه می گویند. نکته ای که وجود دارد تسکبار الزاما نباید در پایین صفحه نمایش شما قرار بگیرد یا یک رنگ خاص داشته باشد شما می توانید باتوجه به سلیقه خود این نوار را در بالا ، پایین ، چپ یا راست قرار دهید و رنگ آن را هم تغییر دهید.
برروی نوار وظیفه دکمه START یا Start Button قرار دارد. که دارای یک سری منو ها ، اطلاعات و تنظیمات بیشتر کاربر می باشد.
زمانی که بخواهیم سیستم را خاموش کنیم دو راه حل وجود دارد بر
روی دکمه ی استارت زده (یا از طریق کیبورد بر روی دکمه Winkey تا منو استارت باز شود)
راه حل اول:
راه حل اول برای نکات ویندوز ICDL با زدن بروری دکمه استارت از نوار وظیفه ایکون موس را بر روی گزینه Power نگه می دارید یک سری گزینه ها برای شما به نمایش گذاشته می شود که شامل shut down ، Sleep ، Restart برای شما باز می شود. از بین این سه گزینه برای خاموش کردن صحیح کامپیوتر از گزینه Shut down استفاده می کنیم. Shutdown باعث خاموش شدن کامل سیستم و بستن برنامه های باز می شود.
Restart حالتی است که سیستم شما دچار هنگ شده یا نرم افزاری نصب کرده اید که مجبور هستید راه اندازی مجدد سیستم را انجام دهید که در این حالت برنامه ها بسته می شوند و مجدد سبستم به صورت اتوماتیک روشن می شود.
Sleep برای زمانی استفاده می شود که شما برای مدتی نمی خواهید از سیستم استفاده کنید علاوه بر آن شما نمی خواهید که برنامه های سیستم شما بسته شود. در این زمان سیستم را به حالت Sleep می گذاریم. این حالت از کامپیوتر 40% مصرف انرژی کمتر و برنامه های باز شما بسته نمی شود.
نکته مهم: اگر لپ تاپ دارید زمانی که می خواهید سیستم خود را حمل کنید سعی کنید از این گزینه استفاده نکنید ممکن است آسیب به هارد و CPU شما وارد شود.
راه حل دوم:
شما می توانید از طریق دکمه های کیبورد سیستم خود را خاموش کنید. در این حالت ایتدا شما دکمه Alt را نگه می دارید و سپس دکمه F4 را به همراه آن می گیرید. پنجره ای برای شما باز می شود که بازدن OK سیستم شما خاموش می شود.
به پایان یکی دیگر از مقالات آموزشی زراوند پلاس رسیدیم. امیدواریم که مطالب برای شما مفید بوده باشه اگر سوال یا پیشنهادی دارید در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.
اکتیو سازی ویندوز یا آفیس
یکی دیگر از نکات کاربردی ویندوز اکتیو سازی ویندوز یا آفیس است. اکتیو سازی ویندوز اتفاقی است که برای بسیاری از کاربران ویندوز اتفاق می افتد در این زمان ویندوز و تمامی نرم افزار های مایکروسافت غیر فعال می شود که با فعال سازی ویندوز سیستم شما درست می شود.
مراحل اکتیو سازی ویندوز
- ابتدا عبارت اکتیو ساز ویندوز را در گوگل سرچ کنید و از طریق سایت سافت 98 اکتیو ساز ویندوز را دانلود کنید.
- بعد از دانلود فایل مربوطه آن را از حالت فشرده سازی خارج کنید.
- بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده وارد پوشه مربوطه شوید و گزینه Office Active راست کلیک کنید. سپس گزینه run as administrator را کلیک کنید.
- دراینجا پیغامی به شما نمایش داده می شود که باید عدد یک را وارد کنید کنید. بعد از وارد کردن عدد منتظر بمانید تا عملیات اکتیو سازی به صورت خودکار انجام شود.
- در آخر گزینه Press any key را نمایش می دهد که بازدن هر دکمه بر روی کلید های کیبورد کار اکتیو ساز یویندوز به پایان رسیده است.
در پایان اکتیو سازی ویندوز یا آفیس به پایان رسیده و به راحتی می توانید از تمامی نرم افزار های افیس استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید